Gratuit: ULTIMĂ ORĂ: Madonna şi Guy Ritchie au confirmat că divorţează!

AP | Madonna şi Guy Ritchie au confirmat că divorţează după opt ani de căsnicie.
Cântăreaţa a fost supusă unei presiuni mediatice fără precedent după ce a fost făcut public faptul că a avut o aventură sentimentală cu jucătorul de baseball Alex ‘A-Rod’ Rodriguez.
Madonna şi Alex Rodriguez au negat în repetate rânduri că au avut o aventură.
Madonna şi Guy Ritchie au fost forţaţi să admită că mariajul lor s-a sfârşit după articolul publicat de tabloidul britanic The Sun în cursul zilei de miercuri (15 octombrie 2008).
Purtătoarea de cuvânt  Madonnei, Liz Rosenberg, a confirmat divorţul într-un email adresat agenţiei de presă Associated Press.
Ea a rugat presa să respecte intimitatea Madonnei şi a lui Guy Ritchie.
Într-un comunicat semnat şi de reprezentantul lui Guy Ritchie se precizează că cei doi nu au ajuns la înţelegere.
Tabloidul The Sun titrase că Madonna va anunţa divorţul după finalizarea turneului ‘Sticky & Sweet’ la finalul acestui an (2008).
O sursă a declarat pentru The Sun: „Deşi s-au depus eforturi impresionante, amândoi ştiau în adâncul sufletului că divorţul este în cărţi. Nu era o chestiune de ‘dacă’, ci de ‘când’. S-au străduit mult în ultimele luni, însă certurile lor scăpau de sub control”.
Madonna şi Guy Ritchie s-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni Sting şi soţia acestuia, Trudie Styler, în anul 1999.
Primul copil al cuplului, Rocco, s-a născut în anul 2000 în Los Angeles/California/SUA.
Madonna şi Guy Ritchie s-au căsătorit în 2000 în Scoţia/Marea Britanie.
Madonna a mai fost căsătorită cu actorul Sean Penn între 1985 şi 1989.
Ea are o fetiţă în vârstă de 12 ani, Lourdes Maria Ciccone Leon, din relaţia pe care a avut-o cu antrenorul ei personal, Carlos Leon.
Madonna şi Guy Ritchie mai au un băiat, David, pe care l-au adoptat din Malawi în anul 2006.

© foto: Associated Press (Fotografie realizată în decembrie 2000 în care Madonna şi Guy Ritchie salută publicul după botezul fiului lor Rocco la Catedrala Dornoch din Dornoch/Scoţia/Marea Britanie.)

Reclame

About this entry