James Morrison – Songs For You, Truths For Me

JAMES MORRISON
Songs For You, Truths For Me
(Polydor/Universal)
http://www.JamesMorrisonMusic.com

james-morrison-songs-for-youAr fi puţin cam ciudat din partea mea să afirm că un album semnat James Morrison ar putea să nu fie bun.
Dar totuşi voi spune asta, dar voi aduce ca argument o comparaţie între primul său album, intitulat „Undiscovered”, şi cel de-al doilea, „Songs For You, Truths For Me”.
„Undiscovered” a fost cel mai bine vândut album al unui solist britanic în anul 2006, iar acest lucru este dovedit de faptul că s-au vandut mai mult de 2,5 milioane de exemplare.
Acel album este plin de hit-uri, plin de piese pe care vrei să le asculţi din nou, pe când noul LP este bun, dar nu senzaţional.
James Morrison a participat la compunerea celor 12 piese care figurează pe acest album, dar a apelat şi la colaboratori precum Martin Terefe, Steve Robson, Mark Taylor, cel care a compus piesa „Believe” pentru Cher, şi Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic.
Nu toate piesele de pe album sunt reuşite, dar totuşi am găsit unele care merită a fi ascultate. Lista nu e lungă, „The Only Night”, „Broken Strings”, duetul reuşit cu Nelly Furtado, „Precious Love”, „Nothing Ever Hurt Like You”, dar cele care mi-au plăcut şi mai mult sunt „Save Yourself” şi „Please Don’t Stop The Rain”.
Unii ar spune că este un album chiar bun, nu neg asta, dar din păcate niciun cântec din noul album nu va egala succesul piesei „You Give Me Something”.


About this entry