Britney Spears – Circus

BRITNEY SPEARS
Circus
(Jive/SonyBMG)
www.BritneySpears.com
Data lansării: 2 decembrie 2008

britney-spears-circus1Nu mai credeam că voi apuca ziua în care să fiu entuziasmat de apariţia unui nou album din partea lui Britney Spears.
Cel de-al şaselea album al solistei, intitulat „Circus”, va fi lansat pe data de 2 decembrie 2008, chiar în ziua în care va împlini 27 de ani.
Bucuria este cu atât mai mare cu cât am reuşit să ascult fiecare piesă de pe acest album şi trecând de la un cântec la altul eram din ce în ce mai impresionat.
„Womanizer” este primul extras pe single din acest nou album şi în acelaşi timp este primul ei number one în Statele Unite ale Americii din ultimii aproape zece ani. De fapt ea nu a mai reuşit această performanţă decât cu primul ei single, „… Baby, One More Time”.
Albumul este plin de piese care au şanse extrem de mari să dea peste cap toate clasamentele.
Cel de-al doilea single extras va fi chiar cea de-a doua piesă din tracklist, „Circus”. Este mai liniştită decât „Womanizer”, dar oricum va face senzaţie.
Una dintre cele mai bune piese de pe album este „Out From Under”, compusă de Guy Sigsworth. Este o baladă superbă de care mi-ar părea rău să nu fie lansată ca single.
Ritmuri disco, mă rog, în stilul 2008-2009, poţi asculta pe „Kill The Lights”.
Este foarte greu să găseşti o piesă care să nu sunte bine pe albumul „Circus”. Maxim una care să nu fie perfectă de la cap la coadă. Este exemplul piesei „Shattered Glass”.
„If You Seek Amy” este puţin stupidă, dar este imposibil să nu te prindă.
Pe ritmuri mai lente sunt „Unusual You” şi „Blur”, pe care le-aş putea include în lista pieselor nu prea reuşite.
Revenim la ritmuri de dans pe „Mmm Papi”. Să nu crezi că este o piesă în spaniolă. Nici pe departe, singurul cuvânt în spaniolă fiind ‘papi’.
Partea sofisticată a lui Britney Spears o asculţi pe „Mannequin” şi „Lace And Leather”.
Încă o baladă în genul „Someday” este „My Baby”.
Ultima piesă este „Radar”, o reeditare a piesei de pe albumul precedent, „Blockout”.
Urmează piesele bonus în funcţie de zonele geografice.
Pentru europeni sunt „Rock In Me”, „Phonography” şi „Quicksand”. Toate sunt prea bune pentru a fi piese bonus.
Dar cea mai bună este „Amnesia”, piesa bonus pentru Japonia şi Marea Britanie.
Pentru cei care îşi comandă albumul albumul pe iTunes înainte de a fi lansat, deci acum, vine piesa „Trouble”, iar numai pentru germani Britney Spears a pregătit piesa „Rock Boy”.
„Circus” este poate cel mai bun album al finalului de an şi este exact ceea ce îi trebuia lui Britney Spears pentru a se redresa în cariera muzicală.


About this entry