Gratuit: Entertainment News Round Up [28.11.2008]

Katie Holmes este imaginea Miu Miu
WENN | Katie Holmes va fi noua imagine a companiei Miu Miu pentru anul 2009, succedându-i Vanessei Paradis.
Actriţa, în vârstă de 29 de ani, va apărea în noile reclame din 2009 ale brandului Miu Miu, care au dat întotdeauna dovadă de multă originalitate.
Deşi Katie Holmes este actriţă şi nu un top model profesionist, ea nu este străină de lumea modei, participând la numeroase prezentări de modă şi purtând în diferite ocazii articole de îmbrăcăminte create de ea însăşi.
Miu Miu este un brand de îmbrăcăminte şi accesorii de zi, cu preţuri mai accesibile, desprins din casa de modă Prada, inaugurat în 1992 şi condus de Miuccia Prada.

Kate Moss i-a „spălat” pe paparazzi
WENN | Enervată de fotografii care o urmăreau constant, Kate Moss s-a răzbunat pe aceştia răcorindu-i cu un furtun cu apă, după o noapte petrecută în oraş.
Kate Moss a petrecut cu iubitul său, rockerul Jamie Hince, marţi noaptea (25 noiembrie 2008) într-un club, iar la plecare ea a fost urmărită de mai mulţi paparazzi.
Enervată de insistenţa acestora, Kate Moss, ajunsă în siguranţă în casa ei din nordul Londrei/Marea Britanie, a îndrept spre paparazzi un furtun cu apă rece.

Bruce Willis a căzut la pace

AP | Bruce Willis a rezolvat pe cale amiabilă disputa cu prinţul malaysian şi compania acestuia, referitoare la o investiţie în valoare de două milioane de dolari într-o fabrică ecologică de cauciuc.
Martin Singer, avocatul lui Bruce Willis, a declarat că procesul intentat de actorul american a fost rezolvat pe cale amiabilă.
El a adăugat că procesul a fost provocat de o lipsă de comunicare între cele două părţi.
Pe 20 noiembrie 2008, Bruce Willis l-a dat în judecată pe prinţul Imran Ibni Tuanku Ja’afar şi pe Datuk Vinod B. Sekhar, directorul companiei ecologice Petra Group.

Heidi Klum, cu gâtul înţepenit din cauza unei reclame
WENN | Heidi Klum s-a ales cu gâtul înţepenit şi răni la genunchi din cauza filmărilor la noua reclamă pentru Guitar Hero.
În reclamă, supermodelul german se dezbracă în lenjeria intimă şi cântă frenetic piesa „Old Time Rock And Roll” a lui Bob Seger, alergând prin casă.
Însă deşi poate fi considerată sexy, filmările au fost departe însă de a fi nostime.
„Am muncit cinci ore. A trebuit să alerg şi să fac sărituri. Am sărit de pe masă în genunchi şi mi-am luat un strat de piele”, a spus Heidi Klum.

Keanu Reeves, maestru bucătar
VARIETY | Keanu Reeves va juca rolul unui maestru bucătar în filmul ‘Chef’, următorul proiect cinematografic al regizorului David Fincher.
În filmul ‘Chef’, actorul va juca rolul unui cunoscut maestru bucătar care conduce un mare restaurant din New York/SUA.
David Fincher intenţionase încă din 2001 să realizeze un film după un scenariu inspirat din romanul „Kitchen Confidential”, al lui Anthony Bourdain.
Regizorul îl desemnase la acea oră pe Brad Pitt pentru rolul principal, dar proiectul nu s-a finalizat.

Anunțuri

About this entry