Akon – Freedom

AKON
Freedom
(Konvict/Universal)
http://www.AkonOnline.com

akon-freedomCât de ciudată poate să fie viaţa cuiva pe nume Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam?
Privită doar din punctul de vedere al numelui, viaţa poate fi destul de nasoală, dar privită din punctul de vedere al banilor şi succesului de care se bucură persoana care poartă acest nume, viaţa este extraordinară.
Evident, este vorba despre Akon, care a lansat de curând cel de-al treilea album al său, intitulat „Freedom”. Mai exact, 13 piese una şi una.
Şocul meu cel mare a fost că majoritatea pieselor sunt electronice, mai mult spre pop şi, cu indulgenţă, chiar dance.
„Freedom” este un album reuşit, nu unul care îi va aduce lui Akon o mulţime de premii, dar partea cea mai bună este că nu a fost lansat în limba română, sau poate e bine că nu toţi cei care îl ascultă îl şi înţeleg… pe el, pe artistul Akon.
Nu se putea ca un album ca „Freedom” să nu includă nume grele ale muzicii rap, printre care Kardinal Offishall şi Colby O’Donnis pe piesa „Beautiful”, poate cea mai bună de pe album, Sweet Rush pe „Troublemaker”, Young Jeezy şi Lil’ Wayne pe noul single, „I’m So Paid”, T-Pain pe piesa „Holla Holla”, Ray Lavender pe piesa „Against The Grain”, şi Wyclef Jean pe „Sunny Day”.
Majoritatea pieselor nu au versuri inteligente, te şi amuzi dacă stai să le asculţi cu atenţie, dar cu toate astea, Akon a reuşit ca pe piesa „Birthmark” să combine perfect totul, de la sentimentele de toate felurile, până la ritm şi versuri reuşite.
Pe general este un album foarte bun, perfect pentru un cadou de Crăciun.

Reclame

About this entry